Servicii promovare SEO cu rezultate reale

Vezi lista noastra de servicii

Despre Serviciile Noastre

Servicii promovare SEO

Cu o piata online ce s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, Romania doboara an de an noi recorduri ale vazarilor online. Indiferent de produse sau servicii, tranzactionarile online au crescut considerabil, iar numarul persoanelor prezente online este din ce in ce mai mare. Ei bine, pentru a fi mereu in prima pagina Google, majoritatea antreprenorilor apeleaza la servicii de promovare SEO – serivicii ce ajuta orice tip de afacere sa devina cunoscuta publicului larg, oricare ar fi acesta.

SEO (Search Engine Optimization) sau Optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta un proces complex si dinamic de optimizare a site-urilor web, ce are ca obiectiv principal pozitionarea site-ului in primele rezultate oferite de motoarele de cautare – Google, Bing, Yandex.
Servicii optimizare SEO Bucuresti

SEO este un proces vital pentru orice tip de business. Pentru a ajunge in top Google, nu este simplu, insa cu ajutorul specialistilor SEO, acest lucru devine extrem de usor si real. Acestia au rolul de a va oferi cele mai relevante informatii si de a va ajuta in conceperea celor mai eficiente strategiii SEO. Fiecare strategie SEO are obiective bine stabilite, unul dintre acestea fiind generarea a mii de vizitatori direct interesati de serviciile si produsele site-ului.

Daca va intrebati care sunt avantajele serviciilor de promovare SEO, trebuie sa stiti ca acestea sunt nenumarate. In primul rand, o strategie SEO bine gandita, va va aduce o prezenta online in topul motoarelor de cautare, un trafic constant pe site - un trafic targetat, va ajuta la transformarea traficului in clienti reali si cel mai important lucru, va ajuta la cresterea reputatiei si a valorii brandului afacerii.

Pentru ca motoarele de cautare avantajeaza site-urile cu continut interesant si de calitate, serviciile de promovare SEO oferite, presupun multa creativitate, intelegere a publicului, dar si a modului in care userul efectueaza cautarile pe internet. Fiecare tehnica folosita, dar si fiecare strategie este personalizata si adaptata in functie de obiectivele, nevoile si bugetul clientului.

Audit SEO – Primul pas in inceperea promovarii online

Indiferent ca ai un site web nou sau vechi, si vrei sa apelezi la serviciile de promovare SEO oferite de agentia noastra, trebuie sa stii ca tot acest proces de promovare-optimizare va incepe cu un Audit SEO.

Prin intermediul auditului SEO, se va crea o lista cu toate elementele ce pot fi imbunatatite, lista de care echipa noastra de specialisti se va ocupa ulterior. Indiferent de tipul business-ului tau online, auditul este un punct de plecare foarte important ce sta la baza unei strategii de promovare de succes. Acesta este un instrument de baza a expertilor nostri SEO si indiferent de situatie, niciunul nu va incepe munca pe un website fara sa nu apeleze inainte la un audit.

Auditul SEO oferit de agentia noastra presupune trei parti:
 • Audit Tehnic – pentru a scoate in evidenta eventualele probleme tehnice ale site-ului ce pot fi legate de viteza de incarcare, sitemap, fisierul robots.txt, erori de accesare si probleme de functionalitate.
 • Audit on-site – parte in care se vor cerceta toate elementele interioare, incepand cu elementele meta ale site-ului, probleme de continut duplicat, de indexare, headings, structura interna a link-urilor cat si unele probleme legate de design-ul site-ului.
 • Audit off-site – aici expetii nostri vor analiza backlink-urile si distributia acestora, dar si alte elemente puternic legate de partea de SEO.

O data verificate toate aceste elemente si intocmita aceasta lista, implementarea unei strategii SEO este mult mai eficienta. Se va sti cu exactitate ce elemente vor trebui imbunatatite sau schimbate, daca site-ul trebuie modificat din punct de vedere al design-ului, sau in cel mai rau caz, daca site-ul necesita a fi refacut.

Seo on page - baza unei strategii de success

SEO On-Page sau optimizarea paginilor interioare pentru motoarele de cautare, este defapt etapa in care accentul cade numai si numai pe elementele interne ale site-ului. Desi este o etapa extrem de importanta ce trebuie avuta in vedere inca de la conceperea site-ului web, adesea aceasta este lasata ultima.

Indiferent ca site-ul este nou sau vechi, expertii nostri nu o vor da la o parte niciodata. Acestia vor sti exact cum sa abordeze aceasta etapa, si vor gandi si vor adapta modificarile in concordanta cu structura sau platforma proiectului web. Fiecare actiune, element de structura, fiecare cuvant scris, fiecare poza aleasa, va fi implementat/a numai daca acesta/acestea va/vor aduce un plus valoare utilizatorului, ajutandu-l in procesul de navigare.

Promovarea on-page este etapa in care se expertii nostri se asigura ca site-ul dumneavoastra:

 • este corect indexat de catre motoarele de cautare;
 • are pagini intr-adevar indexabile, fara erori;
 • detine marcajele schema.org implementate corespunzator;
 • are o structura interna usor de intuit si utilizat;
 • se focuseaza pe cuvinte cheie relevante;
 • detine continut interesant si potrivit business-ului dumneavoastra;
 • detine un sitemap curat, fara erori;
 • are un fisier robots.txt corect care nu blocheaza crowlerele motorului de cautare, etc.

SEO off-page – backlink-uri de calitate si un loc in top Google

Chiar daca ai un site bine optimizat si continut bogat, acest lucru nu este suficient. Pentru ca site-ul sa fie promovat corespunzator, sa fie eficient si repede gasit de utilizatori, acesta necesita si promovare off-page.

Promovarea off-page sau SEO off-page este etapa in care toate actiunile se desfasoara in afara site-ului si au ca obiectiv principal obtinerea a cat mai multor link-uri de calitate. Tot acest proces de promovare cuprinde totalitatea tehnicilor ce pot fi utilizate in afara site-ului web, cu scopul de a imbunatatii pozitiile acestuia in pagina de rezultate a motoarelor de cautare.

Pentru o buna pozitionare in cadrul rezultatelor obtinute in motorul de cautare, backlink-urile de calitate sunt extrem de importante, dar se obtin foarte greu. Backlink-urile provenite de la site-urile cu, continut legat de site-ul dvs. sunt mult mai relevante atat pentru site-ul dvs. cat si pentru motorul de cautare. In schimb, cele ce provin de la site-uri cu alt tip de continut sunt considerate mai putin relevante. Prin urmare, cu cat relevanta este mai mare, cu atat backlink-ul va fi de calitate. Numarul de backlink-uri de calitate pe care site-ul tau il are, reprezinta cel mai important factor pe care Google ii ia in considerare in momentul in care acesta decide pozitia pe care sa plaseze site-ul in rezultatele cautarii.

Indiferent de site-ul detinut, echipa noastra va verifica fiecare proiect web in parte, pentru a analiza caliatea acestora, le va monotoriza si va face acelasi lucru si pentru site-urile concurente afacerii dvs.; pentru a sti exact fiecare detaliu ce poate fi optimizat pentru a avea o pozitionare cat mai sus in topul Google. Pentru analiza acestora, echipa noastra foloseste numai tools-uri specializate precum: Ahrefs, Majestic Seo, Seranking, Moz (Open Site Explorer), Cognitive SEO, etc. Astfel, strategia care urmeaza a fi creata sa vina exact ca o manusa site-ului dvs. si sa genereze doar backlink-uri de calitate.

Pentru a obtine backlink-uri de calitate, si pentru ca strategia noastra SEO sa aduca rezultate pozitive, exista mai multe modalitati, iar printre acestea se numara:

 • crearea unui canal de YouTube care sa contina video-uri scurte de prezentare, cu informatii utile si bineinteles, in stransa legatura cu activitatea site-ului dvs.;
 • crearea de articole de blog – articole ce contin informatii noi si in trend, adaptate si personalizate in functie de activitatea site-ului; cu o frecventa de 3-4 articole lunare;
 • crearea unei prezente online foarte puternice pe retelele de socializare: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram, Pinterest.
 • crearea de elemente vizuale, infrografice, canvas, de calitate si in stransa legatura cu activitatea site-ului.

Acestea sunt doar cateva modalitati de a obtine backlink-uri de calitate si in acelasi timp si o modalitate de a obtine o pozitionare cat mai favorabila din partea motoarelor de cautare.

Local SEO - fa-ti vizibila compania in rezultatele locale Google
Un loc important printre toate modalitatile si tehnicile de promovare online, se numara si promovarea locala sau Local SEO. Aceasta tehnica desemneaza un asamblu de activitati de optimizare a prezentei online a unui business, cu scopul de a obtine o vizibilitate cat mai buna pentru cautarile relevante care includ o indicatie geografica.

Acest tip de promovare locala se pliaza perfect atat firmelor mici cat si fimelor mari, ce doresc sa isi creasca vizibilitatea intr-o anumita regiune sau intr-un anumit oras. Apeland la promovarea locala, orice business va obtine diferite avantaje precum:

 • castigarea mai rapida a increderii si a respectului clientilor;
 • o mai buna cunoastere a brandului;
 • costuri de promovare reduse;
 • impunerea mai rapida pe segmentul de piata vizat;
 • obtinerea de noi clienti reali, etc

Aceasta strategie nu presupune foarte mult efort, elementele principale acesteia fiind date precum: numele firmei/brand, numarul de telefon, adresa, longitudinea si latitudinea geografica, programul de functionare si cateva poze foarte relevante depre business-ul dvs. Ce este foarte important, este ca aceste date sa fie furnizate si implementate corect, atat in paginile site-ului cat si in site-urile externe.

Pentru a fi cunoscut atat pe plan local, cat si regional sau national, echipa noastra va sta la dispozitie, oferindu-va servicii de promovare locala de calitate si personalizata in functie de tipul si activitatea business-ului dvs. Acestia vor fi mereu alaturi de dvs. vor verifica fiecare detaliu sa fie implementat corect si va vor oferi statistici lunare clare si reale.
Fiecare raport trimis, va fi detaliat si va cuprinde rezultatele obtinute in urma monotorizarii campaniei de Local SEO cu ajutorul instrumentelor speciale. Printre cele mai importante instrumente folosite de catre specialistii nostri se numara: Google My Business, Google Search Console si Google Analytics.

Daca aveti nevoie ca site-ul dvs. sa fie cat mai bine pozitionat in Google, daca aveti un site nou si nu stiti cum trebuie sa il promovati, nu ezitati sa contactati specialistii nostri in servicii de promovare SEO personalizate. Acestia vor fi mereu la dispozitia dvs. indiferent de tipul si locatia business-ului!

Pachete seo

Optimizare seo la preturi accesibile

START

250/ Luna

 • audit site
 • strategie
 • analiza concurenta
 • optimizare onpage
 • optimizare conversii
 • monitorizare Uptime
 • monitorizare securitate
 • setare Google Analitycsl
 • setare Google Web Master Tools
 • local SEO
 • analiza backlinkuri
 • 2 articole blog site
 • 4 articole externe
 • semnale social media
 • raportare lunara
 • consultanta inclusa
Contact

STANDARD

500/ Luna

 • audit site
 • strategie
 • analiza concurenta
 • optimizare onpage
 • optimizare conversii
 • monitorizare Uptime
 • monitorizare securitate
 • setare Google Analitycsl
 • setare Google Web Master Tools
 • local SEO
 • analiza backlinkuri
 • 4 articole blog site
 • 8 articole externe
 • semnale social media
 • raportare lunara
 • consultanta inclusa
Contact

AVANSAT

1000/ Luna

 • audit site
 • strategie
 • analiza concurenta
 • optimizare onpage
 • optimizare conversii
 • monitorizare Uptime
 • monitorizare securitate
 • setare Google Analitycsl
 • setare Google Web Master Tools
 • local SEO
 • analiza backlinkuri
 • 4 articole blog site
 • 20 articole externe
 • semnale social media
 • raportare lunara
 • consultanta inclusa
Contact

aveti intrebari?