Firma de Optimizare SEO cu REZULTATE reale

CONSULTANTA SEO

CONSULTANTA SEO BUCURESTI

Consultanta SEO de calitate

Traim intr-o era digitala in care comunicarea este mediata in principal de suporturi electronice, precum telefoane, calculatoare si tablete. Insa nu doar comunicarea are ca principal teren de desfasurare mediul digital. Vanzarile au inceput si ele sa fie adaptate pentru a putea fi efectuate cat mai usor in mediul online.

Cum vanzarea si comunicarea sunt principalii piloni care stau la baza unei afaceri, trebuie sa directionezi eforturi si resurse importante in imbunatatirea acestora. Din acest motiv ai nevoie de consultanta SEO (Search Engine Optimization) pentru site-ul afacerii tale.

Cat timp afacerea ta va dispune de un domeniu pe un site online va depinde de o legatura stransa cu motoare de cautare precum Google, Yahoo sau Bing. O analiza in urma unor servicii de consultanta SEO te invata cum poti face ca site-ul tau sa apara primul in pagina de cautari specifice cu privire la domeniul produselor sau serviciilor pe care le oferi.

Beneficiile unui pachet complet de consultanta SEO

  • Cresterea in topul rezultatelor cautarii organice. Acest tip de cautare reprezinta cea mai importanta sursa de rezultate asupra careia poate actiona un pachet de servicii SEO. Astfel, cand clientul va intra in motorul de cautare si va introduce cuvintele pentru produsele sau serviciile cautate, pe tine te va gasi prima data.
  • Cresterea credibilitatii si a nivelului de incredere. Activitatile specifice unor consultante SEO nu doar ca iti ofera vizibilitate, dar actioneaza si organizarea paginii tale. Un site cu un aspect aerisit, prin care toate elementele sunt la indemana si usor de accesat va transmite clientilor ca pot avea incredere in tine si in serviciile tale.
  • Cresterea traficului si a conversiilor prin optimizare SEO locala. Aici accentul este pus pe anumite orase, localitati, judete sau regiuni, in functie de zona de desfasurare a activitatii companiei dumneavoastra.

Practicile SEO reprezinta un domeniu care este in continua schimbare, unde elementele noi apar la nivel de ora. Echipa noastra de profesionisti se documenteaza constant cu privire la cele mai noi tendinte pentru a va oferi o o consultanta SEO completa.

Audit SEO – Primul pas in inceperea promovarii online

Indiferent ca ai un site web nou sau vechi, si vrei sa apelezi la serviciile de promovare SEO oferite de agentia noastra, trebuie sa stii ca tot acest proces de promovare-optimizare va incepe cu un Audit SEO.

Prin intermediul auditului SEO, se va crea o lista cu toate elementele ce pot fi imbunatatite, lista de care echipa noastra de specialisti se va ocupa ulterior. Indiferent de tipul business-ului tau online, auditul este un punct de plecare foarte important ce sta la baza unei strategii de promovare si optimizare SEO de succes. Acesta este un instrument de baza a expertilor nostri SEO si indiferent de situatie, niciunul nu va incepe munca pe un website fara sa nu apeleze inainte la un audit.

Auditul SEO oferit de agentia noastra presupune trei parti:

  • Audit Tehnic – pentru a scoate in evidenta eventualele probleme tehnice ale siteului ce pot fi legate de viteza de incarcare, sitemap, fisierul robots.txt, erori de accesare si probleme de functionalitate.
  • Audit on-site – parte in care se vor cerceta toate elementele interioare, incepand cu elementele meta ale siteului, probleme de continut duplicat, de indexare, headings, structura interna a link-urilor cat si unele probleme legate de design-ul siteului.
  • Audit off-site – aici expetii nostri vor analiza backlink-urile si distributia acestora, dar si alte elemente puternic legate de partea de SEO.

O data verificate toate aceste elemente si intocmita aceasta lista, implementarea unei strategii SEO este mult mai eficienta. Se va sti cu exactitate ce elemente vor trebui imbunatatite sau schimbate, daca site-ul trebuie modificat din punct de vedere al design-ului, sau in cel mai rau caz, daca site-ul necesita a fi refacut.

CONTACTATI-NE ACUM

AVETI INTREBARI?