Firma de Optimizare SEO cu REZULTATE reale

CONTENT MARKETING

SERVICII DE CONTENT MARKETING SI COPYWRITING

Content Marketing si Copywriting

Metodele de marketing traditional pierd din ce in ce mai mult teren intr-un ritm foarte alarmant. Piata tututoror produselor se afla intr-o continua miscare, devenind tot mai selectiva, iar mediul online nu face exceptiei. Clientii vor sa gaseasca cat mai rapid produsele pe care le cauta, iar din acest motiv trebuie sa iti organizezi strategiile de content marketing si copywriting incat sa atraga cat mai mult.

Content marketing

Acest termen se refera la o abordare strategica de marketing, care se concentreaza pe crearea si distributia de continut valoros, relevant s consistent. Acest continut trebuie in primul rand sa atraga o anumita tipologie de client si in al doilea rand sa il faca sa ramana pe site-ul tau. Dupa indeplinirea acestui prim pas mai este doar putin pana cand vei genera actiuni de cumparare din partea vizitatorilor.

Exista 3 mari beneficii principale pentru afacerile care apeleaza la content marketing:

  • Vanzari crescute;
  • Reducerea costurilor;
  • Clienti mai fideli;

Copywriting

Intr-o definitie care poate fi inteleasa si de un copil de 10 ani, copywriting inseamna rearanjarea cuvintelor pentru a face produsele si serviciile sa fie vandute mai bine. Insa intregul proces si elaborarea lui nu este pe atat de simpla.

Copywriting-ul face dintr-un text cel mai bun agent de vanzari: mereu disponibil si cu o mare putere de atractie. Pentru acest lucru este nevoie de cunostinte specializate de redactare si de o analiza a pietei si a publicului tinta. Mai mult de atat, experienta unei echipe profesioniste va cantari greu.

Copywriting-ul este un element care lucreaza in stransa legatura cu SEO, contribuind de asemenea la optimizarea continutului, a paginilor si chiar a imaginilor. Iata ce incearca copywriting-ul sa faca:

  • Gaseste un cuvant cheie pentru care site-ul tau este cautat cel mai des;
  • Scrie articole pe baza acestui cuvant cheie;
  • Iti creste vizibilitatea in topul cautarilor in functie de nevoile pe care le ai si specificatiile pe care le oferi;

CONTACTATI-NE ACUM

AVETI INTREBARI?